Jan 18 2012

Tävling med Suit of Sweden och bloggen Jag är inte dum i huvudet! Jag har aspergers syndrom

Precis som rubriken säger så pågår just nu en tävling på bloggen Jag är inte dum i huvudet! Jag har aspergers syndrom som drivs av Joanna Halvardsson och är en otroligt intressant blogg där hon öppenhjärtligt skriver som sina med och motgångar i livet. Joanna har funktionshindret aspergers syndrom som hon även föreläser om vilket är en viktig del i att kunna bevisa att det finns en människa bakom ett funktions hinder och som titeln på bloggen säger ”Jag är inte dum i huvudet! Jag har aspergers syndrom”. Joanna driver tävligen i samarbete med Suit of sweden. För att läsa mer om tävlingen och företaget så kan ni klicka er vidare till hennes blogg.


Okt 1 2011

Ny funktion presenteras idag.

För att få lite liv på bloggen och se om det finns någon alls som läser denna så aktiverade jag idag en ny funktion som ni hittar till höger. Där finns en ruta som gör et enkelt för er att ställa frågor och enkelt för mig att svara på dom samt kunna svara på många frågor i ett inlägg när jag har frågestunder.  Så visa nu att ni finns så man inte skriver i onödan och fråga på om allt ni funderar på. Inga frågor är för dumma jag svarar på precis allt kom ihåg det.

kram på er


Aug 13 2011

frågestund

Hejsan!
Jag tänkte att eftersom jag inte vet vilka eller hur många som läser här så kan man testa med att ha en frågestund. Kasta iväg dom frågor ni har i kommentarerna så ska jag efter bästa förmåga svara på dessa.


Aug 1 2011

Ursäkta

Ursäkta mitt tidigare utbrott men det är bara så att som det känns när fingrarna träffar tangenterna så blir det skrivet.


Aug 1 2011

Är det höst nu eller?

Sitter på jobbet och råkar kolla vad Jessica skriver på facebook. Självklart har hon lagt ut bilder på sin lilla familj och man ser hur jävulskt lycklig hon är. Jag vill så jävuslkt gärna känna mig glad för hennes skull men att se henne le med någon annan gör bara galet ont och skapar panik. Känslan är bekant och det är den jag inte vill ha. Jag vet att jag kommer kolla bilderna flera gånger abra för att jag av någon anledning måste se till att fösöka ha koll på vad hon gör.  Allt bara skriker att hon var aldrig lycklig med mig, men det kanske man kan förstå för vem skulle kunna vara det egentligen.  Vi har visst klivit in i Augusti nu och hösten är snart här så jag ska väl inte förvänta mig att jag ska få må bra så länge till.  JAg förbananr hösten och mörkret det är verkligen det värsta som finns jag pallar fan inte att tippa ner igen. Ingen tar ju ändå mina demoner eller vad man ska säga på allvar  alla är bara så äckligt jävla lyckliga  i sina fina förhållanden. NI ÄCKLAR MIG FAR ÅT HELVETE ERA LYCKLIGA JÄVLAR!!!