Jan 9 2012

Nytt år nya möjligheter

Med en ganska vanlig rubrik såhär i början på ett nytt år slänger jag iväg ett litet inlägg i bloggen utifall att någon stackare fortfarande läser.  Sitter och läser om att det sköna gänget Mimikry från Dalarna har klivit in i studion på nytt och det kan ju bara bli bra då dom aldrig har levererat en dålig platta. Ska försöka bli bättre på att uppdatera här men det är mera en fin gest än ett löfte. Skulle tro att jag kommer ändra designen oftare än jag uppdaterar med nya inlägg. Man får väl se om någon hittar hit trots att man inte gör någon reklam för bloggen längre då den kan innehålla vitt skilda inlägg. Nä nu ska jag inte tråka ut er mera utan jag avslutar årets första inlägg med att bjuda på en inblick från Mimikry i studion samt en underbar låt med samma grupp. Håll till godo så hörs vi snart igen när ni minst anar det.


Okt 18 2011

Mera Loke dock utan Olivia

Kan verkligen inte få nog av denna man och hans underbara texter som berättar saker som alla vet men inte alla upplever. Någon gång ska jag fan spendera 7 dagar på rosornas ö och njuta av Loke på riktigt igen. Men tills dess får jag och ni njuta av låten 7 dagar per år.


Okt 18 2011

Natten kommer med poesi.

Tror inte det behövs någon närmare berskrivning. Detta min vänner är poesi på hög nivå.

Saknar att vara ung och kunna sitta och lyssna på underbara poeter på kulturfestivaler.


Dec 17 2010

Bra vecka hittils

Skön vecka lider mot sitt slut bara helgen kvar nu och det gör att man börjar ladda upp inför den fruktade söndagen. Vet inte om det är att det snart e jul som gör att man just nu sitter här och ångesten bara tok laddar för att smälla till när man åker hem för att fira jul. Jag hoppas på att så inte är fallet men tror att risken är stor då det brukar vara ett helvete med julen.

Hade möte i Onsdags vilket gick bra och resulterade i att det ska kollas upp om jag kanske ska börja i något som heter DBT (Dialektal beteende terapi). Hoppas verkligen att detta går igenom för det känns som att det kan vara en bra grej faktsikt. Om det finns någon som läser som har koll på dbt så skriv gärna era erfarenheter av denna metod.

Nu får ni ta hand om varandra och kramas mycket mycket mycket.

Nu blir det ingen låt utan en uppmaning för alal vet väl att just nu pågår musikhjälpen. Iår samlar man in pengar för att vara med att stoppa handeln med barn.  Så se tioll att ge något bra till den ni tycker om genom att bidra till insamlingen.

Så här önskar du en låt via SMS/MMS
Inled med hur mycket du vill skänka
50, 100 eller 200 för om du vill skänka 50 kr, 100 kr eller 200 kr
(gör ett mellanslag)
skriv sen låt, artist och motivering
och skicka till 72 999

Exempel: ”50 One U2 Bästa låten, kram Malin”


Dec 14 2010

Natten är här och jobbet går in på sista timmarna

Jepp nu sitter man och är skapligt seg i skallen eftersom det vart natt jobb trots att man klev upp 06 i går (måndag) och inte kunde sova något innan jobbet började. Men snart får man fara hem och sova några timmar vilket ska bli väldigt skönt. Det är tur att man kan lyssna på radio och sitta vid datorn för framför tvn somnar man garanterat inatt vilket inte ser så bra ut. En annan bra grej som hände i går måndag var att årets upplaga av musikhjälpen drog igång och det är alltid välkommet även om jag inte gillar att man återigen placerade det i Malmö och inte här i Sundsvall.

Ta hand om varandra där ute och kom ihåg att kramas mycket