Jan 17 2011

Dag 13 – Den här veckan

Måndag är kanske fel dag att berätta om veckan på men vi tar väl den som avslutades igår då. En helt ok vecka då jag kom iväg och simmade i tisdags sedan vart det några slappa dagar hemma men det var skönt. På fredagen vart det en sväng på stan och det kunde ju ha slutat bättre än att man får världens ångest attack mitt bland folk. Kändes verkligen som jag bara ville springa hem och återfå den kontroll jag aldrig kan ha. När jag kom hem på natten så pratade jag med Josefin och tog några lergigan vilket gjorde att jag fick bort det mesta av attacken och kunde somna. Resten av helgen bjöd på några små attacker så nu vet man att vardagen är åter och med den ångesten. Denna vecka inleddes med träning idag och imorgon hoppas jag på att kunna vara ångestfri så jag kan simma.

Sådär då var trettonde delen i utmaningen skriven, ni hänger väl med  för del 14
(Hela listan hittar ni här)


Jan 16 2011

Dag 12 – I min jacka

Den rubriken passar bättre än den som fanns på listan från början. Tror att min jacka är lite som min väska skulle varit om jag haft någon.  Den innehåller allt man kan tänka sig  t.e.x mobil,medicin lurar,cigg,tändare,mössa,vantar och nycklar, Känns faktiskt jäkligt bra att ha medicin i jackan så man vet att man alltid har det med sig om det skulle behövas. At ha telefonen i jackan är ett måste då jag inte lämnar lägenheten utan den,  Ett kort inlägg men  det får bli så ibland.


Jan 2 2011

Dag 10 – Det här hade jag på mig idag

Hade inget speciellt på mig idag, ett par svarta jeans och en grå hoodie. Det är för övrigt det jag älskar att gå runt i numera  så jävla bekväm. Nått längre inlägg blir det inte idag.

sådär då var tionde delen i utmaningen skriven, ni hänger väl med i morgon för del 11.
(Hela listan hittar ni här)


Jan 1 2011

Dag 9 – Min tro

Hur kan man svara på detta utan att det låter illa. Min tro är en rubrik som ger lite taskiga vibbar. Vad tror jag på egentligen? Vet inte om det finns så mycket jag tror på om man ska prata om sådant som har med tro att göra. JAg tror inte att det ginns någon gud som tittar ner på oss. Det som ger mig lite hopp ibland är att tänka på att det ändå är så att dom man bryr sig om som inte längre finns med oss finns någonstans och ser vad vi gör. Min morfar är en av dom som ofta dyker upp i huvudet och bara finns där som en påminnelse om att jag är den enda som kan skapa min egen väg framåt. Det är väl min tro att han ser det jag gör och blir stolt över att jag inte släpper tankarna han är en av dom som planterat i mig.

R.I.P Morfar jag lovar att kämpa för ett bättre samhälle  och jag vet att det gör dig stolt.

sådär då var nionde delen i utmaningen skriven, ni hänger väl med i morgon för del 10.
(Hela listan hittar ni här)


Dec 31 2010

Dag 8 – Ett ögonblick

In a blink of an eye.  Så heter det på engelska vilket jag tycker är väldigt vackert. Som foto intresserad är just ögonblick något som jag aldrig kan få nog av. Vill gärna bevara ett ögonblick i en bild och ta fram känslan som fanns där just då oavsett om det är bra eller dåliga ögonblick. Tar nog väldigt många mentala bilder av min verklighet  då jag väldigt tydligt minns vissa delar och ögonblick. Minns dofter och ord som sades  även om orden som fastnar oftast är negativa och har fastnat där för att kunna påminna mig om det dåliga. Ett ögonblick som bevarats  hos mig  försvinner nog inte  vill jag tro och jag kan faktiskt känna ibland att  tänk om personen som är med i det bevarade ögonblicket minns samma sak även om det rör sig flera flera år bakåt i tiden.  En bild är ett bevis på et ögonblick en tanke lika så.

Ta hand om varandra och kramas mycket.

sådär då var åttonde delen i utmaningen skriven, ni hänger väl med i morgon för del 9 (Den första delen 2011).

(Hela listan hittar ni här)