Carl-Johan Vallgren

Vilken jäkla man detta är

Jag fick äran att börja lyssna på herr Carl-Johan Vallgren igår kväll när jag nyss upptäckt Loke som på onsdag ska spela på pipeline här i sundsvall. När jag ber Jowjow lyssna på några låtar av loke får jag följande svar ”du borde lyssna på Carl-Johan Vallgren kolla upp i spotify”. Sagt och gjort så låter jag Spotify visa mig vägen till Carl-Johan Vallgrens skatt av låtar. Vilken skatt det var, ska villigt erkänna att jag var väldigt skeptisk i början men när jag hade lyssnat på några låtar var jag fast. Det bar sig inte bättre än att jag ganska omgående hade lyssnat igenom 2 plattor med denna herre. Hans texter känns som dom påminner lite om en viss Lars Demian och det gör ju inte det hela sämre om man säger så.  Jag ska bjuda er på ett musik stycke i detta inlägg men det blir inte av Carl-Johan Vallgren utan av Loke som jag pratade om i början och som lirar på pipeline i morgon.

[audio=http://www.lokeloke.se/ljud/schysstakillen.mp3,Den Schyssta Killen]

Självklart måste väl jag för att få läsare säga följande:

GRATTIS DANIEL OCH VIKTORIA!


Leave a Reply