Loke och Olivia en helt ovanlig Onsdag

Så har man kommit hem i ett skönt rus av behaglig lycka efter att ha varit och lyssnar på Loke och Olivia. Denna underbara konstellation var det som Pipeline hade valt att bjuda på denna Onsdag och ett bättre val kunde dom knappast gjort i mitt tycke. Att höra Loke berätta om att han är ca 190 och Olivia är 2 äpplen hög är väl det jag minns klart, resten av kvällen var som ett stort rus av behag när dom varvade med att hon läste sina texter och han sjöng sina sånger då var det bara ren och skär njutning. När hon först kliver fram och börjar läsa så faller man som in i trans av hennes vackra röst och väl träffande texter. Hon skulle kunna läsa sina texter för mig och jag skulle bara njuta av hur hennes röst smeker orden som hennes mun levererar. Att Loke sedan är den han är och gör sånger på sitt egna sätt ”Undergroundvisans härfarare” som han säger själv. Kan bara säga snälla ge mig en chans till att se dom gärna på samma ställe men med en mycket längre spelning. Det blir inte bättre än så här törs jag lova.

Lägger ut deras slutnummer som ikväll inte vart deras slutnummer då vi ville ha mer. Men här har ni iaf både Loke och Olivia.


33 Responses to “Loke och Olivia en helt ovanlig Onsdag”

Leave a Reply