Trevlig fredag trots allt

Blev en trevlig fredag trots att jag valde att utmana ångesten igen och lämna lägenheten för att bege mig till Pipeline där det var musik gala. Var nära att jag skulle ha klivit av bussen på väg ner men tänkte att jag ska ner en stund iallafall så får jag besluta då. När jag kommer ner och har gått in så visar det sig att det är en som jag har arbetat med på olika arrangemang tidigare som är ljudtekniker. Skönt att ha nån att prata med och som vet att man kan lite så man kan hjälpa till lite mellan akterna. Tankarna var upptagna med att på bästa sätt kunna serva banden som skulle spela och ångesten fick vila. Vilan varade så klart tills man klev ut genom dörren då var den där igen och härjade men nu sitter jag hemma och den verkar lugna ner sig utan Atarax ikväll än så länge. Imorgon är det dags för mera musik och jag ska fan inte banga ur för det är trevligt när man väl kommer dit det vet jag.
Ikväll delar jag med mig av en av dom grupper som spelade ikväll. Då det inte går att lägga in låten här så får ni sjävla klicka på länken och lyssna på dom, tro mig det är dom värda.
Nederbörd


Leave a Reply