Torsdag utan ångest

Idag har varit en bra dag. Sov länge och har hittills inte haft nån attack detta trots att jag har lyckats träna idag och varit på affären. Kanske är det en bra period på väg, tyvärr tvivlar jag på det då jag vet att helgen lär innehålla mera ångest än den skulle behöva. Känns dock bra att jobbet gick så pass bra som det gjorde. Skönt att kunna sitta där och surfa och läsa bloggar så man kan distrahera sig. Imorgon är det nytt möte på Affektiva ställde in det i onsdags då jag inte var vaken nog för att åka dit efter nattjobbet. Hoppas det blir en bra morgon dag och att mötet blir bra. ser ram emot att det snart är dags för utvärdering av medicinen hoppas kunna få något bättre utskrivet då som kan hjälpa till så man somnar med för det gör inte Ataraxen längre. Ta hand om varandra nu tills vi hörs igen
Kvällens låt är en liten party låt då det snart är helg.


One Response to “Torsdag utan ångest”

Leave a Reply