Onsdag och nytt möte

Då har det åter blivit Onsdag och om några timmar är det dags att åter igen bege sig till Affektiva enheten för veckans möte. Idag känns allt lungt än så länge inför mötet och det är bara att hoppas att det fortsätter så. Hoppas även att dom har skrivit ut mera medicin så jag är säker på att jag har hemma framöver. Nu börjar tydligen även monstret vakna och upptäcka att det är onsdag och jag ska lämna lägenheten. Ska se om jag kan få honom lugn så att man kan ta sig igenom dom timmar som är till mötet och sedan ta resten av dagen som den kommer.
Ta hand om varandra där ute och kramas mycket.

Dagens låt är från en artist jag ska lyssna in mig mera på:


3 Responses to “Onsdag och nytt möte”

 • Josefin Says:

  Hoppas att mötet går bra! :)

  Kram!

 • Martin Henriksson Says:

  Det gick bra hon skulle kolla upp med läkaren om att sätta in en annan medicin mot ångesten. Hoppas bara att allt fortsätter vara lungt.
  kramar!

 • Josefin Says:

  Vad bra! Det verkar ju som att Atarax inte hjälper dig särskilt mycket.

  Jag tog själv Atarax (och tar fortfarande 100 mg varje kväll) innan jag började med bensodiazepiner. När jag väl började med benso så blev det lättare för mig att leva med min ångest eftersom jag vet att jag kan ta en tablett som gör mig lugn när det är som svårast.

  Ta hand om dig!

  Kram!

Leave a Reply