Helgen står för dörren

Idag är det fredag och det innebär att det är helg för många om några timmar. Själv planerar jag att ta mig in till stan. Som det känns just nu så är bara tanken på att gå ut ur lägenheten totalt främmande, att lämna kontrollen åter igen och ta sig utanför lägenheten och till monstret som bara njuter av att sparka igång all satans ångest som håller på att spränga mig. Vore iofs bra om man kunde ta sig till apoteket och kolla om receptet på mera atarax har kommit in. Det kanske kan lugna ner monstret lite så man inte bara skakar hela dagen. Helg ångesten har tagit ett grepp om mig redan men hoppas att jag kan få den dämpad såpass att jag tar mig ut och kan åka in på stan idag. Överdosera Atarax är inte bra men det är det enda som fungerar tills jag fått någon ny medicin. Nä nu ska jag förbereda mig på att klara av detta. Ta hand om varandra och kramas mycket.
Dagens låt finns bara för att den är så sjukt vacker:


Leave a Reply