Dag 8 – Ett ögonblick

In a blink of an eye.  Så heter det på engelska vilket jag tycker är väldigt vackert. Som foto intresserad är just ögonblick något som jag aldrig kan få nog av. Vill gärna bevara ett ögonblick i en bild och ta fram känslan som fanns där just då oavsett om det är bra eller dåliga ögonblick. Tar nog väldigt många mentala bilder av min verklighet  då jag väldigt tydligt minns vissa delar och ögonblick. Minns dofter och ord som sades  även om orden som fastnar oftast är negativa och har fastnat där för att kunna påminna mig om det dåliga. Ett ögonblick som bevarats  hos mig  försvinner nog inte  vill jag tro och jag kan faktiskt känna ibland att  tänk om personen som är med i det bevarade ögonblicket minns samma sak även om det rör sig flera flera år bakåt i tiden.  En bild är ett bevis på et ögonblick en tanke lika så.

Ta hand om varandra och kramas mycket.

sådär då var åttonde delen i utmaningen skriven, ni hänger väl med i morgon för del 9 (Den första delen 2011).

(Hela listan hittar ni här)


2 Responses to “Dag 8 – Ett ögonblick”

Leave a Reply