Fantastisk dag men såklart ett påslag ikväll.

Idag har det varit en underbar dag. Jag har spenderat dagen hos min syster och min systerdotter Mikaela. Var en lycka bara att se henne när jag mötte dom utanför bvc efter deras besök där. Var trevligt att få promenera och prata skit och snegla ner i vagnen på den vackra lilltjejen. Blev helt lycklig i hela kroppen och allt var bara fantastiskt. När vi sedan kom hem till syrran så vart det käk och jag fick gosa lite med Mikaela medans syrran gjorde mat. Det är svårt att ta ögonen ifrån lilltjejen. Kände en lycka när hon gnyr lite hos syrran men sedan somnar om när hon kommer över till mig och inte säger ett pip utan bara tittar upp med dom vackra ögonen och fyrar av ett litet leende när hon tycker det passar. Som jag skev tidigare så skulle en promenad med Mikaela utan problem kunna bli från bergsåker in till stan och tillbaka bara för att det är så sjukt underbart att få rå om henne lite. Jepp jag e inte som andra killar det borde ni som läser här redan veta, jag vill så sjukt gärna ha en egen unge men till det krävs en kvinna har jag hört.

Ikväll nu när jag sitter hemma och enbart har bilden av Mikaela som ni ser nedan så kommer ångesten över att jag aldrig kommer få uppleva att få ett eget barn. Ångesten som säger åt mig att jag inte är kapabel att fixa ett förhållande med någon annan utan är dömd att leva som singel resten av livet. Saknaden av att få känna den trygget som jag upplever när jag håller i Mikaela eller för den delen någon av Jessicas barn är helt otrolig. Ett barn skapar en sköld mot allt farligt. Ett barn skapar en värme som ingen annan kan ge .

Tack för idag Mikaela vi ses snart igen jag lovar.

* A short link for this article:   adf.ly - The URL shortening service that pays you! Earn money for every visitor to your links.
   adf.ly - The URL shortening service that pays you! Earn money for every visitor to your links.
Stats

adf.ly - The URL shortening service that pays you! Earn money for every visitor to your links.


3 Responses to “Fantastisk dag men såklart ett påslag ikväll.”

 • Josefin Says:

  Åh, vad söt hon är! :)

  Jag tror att du kommer hitta en tjej som är rätt för dig och som du kan bygga upp ett stabilt förhållande tillsammans med.

  Kram!

 • Martin Henriksson Says:

  Tack för dom orden fin vännen jag hoppas verkligen du har rätt.
  Ja hon är underbart vacker :)
  Kramar tillbaka!

 • Syrran Says:

  Världens bästa morbror. Du får komma hit och gosa med henne så mycket du vill. Är du deppad så kom förbi och snusa.Vi kommer behöva barnvakt av någon vi litar på och som vi vet är jätteduktig med små barn- jag hoppas du ställer upp… Och du jag tror att du kommer hitta någon och ge mikaela kusiner

Leave a Reply