Vart leder tiden?

Sitter och funderar lite på allt möjligt efter att återigen ha läst dom ord som Lina skriver i sin blogg http://handleder.blogspot.com/. Hon berättar hur det är varje dag som hon tar sig igenom och jag blir bara mer och mer fascinerad hon är otroligt intressant och skriver öppet och ärligt om allt hon är med om och varit med om. Vill ni läsa om en ärlig och kämpande tjej som har mycket bakom sig så läs bloggen men var beredd på att det kan svida att läsa den för vissa. Det svider för mig när jag läser den då den handlar om bland annat hennes försök att avsluta sitt liv genom ett hopp från en balkong. Lina har blivit min kvälls läsning att varva ner till efter jobbet men hon skapar även en ångest  dock en skön ångest tror jag en behövlig ångest som får mig att vilja bli destruktiv för att det är skönt men som samtidigt släpper dagen efter. Ångesten tar aldrig semester det är abra att acceptera vilket jag gjort nästan tror jag. Känns skönt att jag inte behöver medicinera just nu dock lär det återkomma till hösten eller i sommar vem vet.


2 Responses to “Vart leder tiden?”

Leave a Reply