Är det höst nu eller?

Sitter på jobbet och råkar kolla vad Jessica skriver på facebook. Självklart har hon lagt ut bilder på sin lilla familj och man ser hur jävulskt lycklig hon är. Jag vill så jävuslkt gärna känna mig glad för hennes skull men att se henne le med någon annan gör bara galet ont och skapar panik. Känslan är bekant och det är den jag inte vill ha. Jag vet att jag kommer kolla bilderna flera gånger abra för att jag av någon anledning måste se till att fösöka ha koll på vad hon gör.  Allt bara skriker att hon var aldrig lycklig med mig, men det kanske man kan förstå för vem skulle kunna vara det egentligen.  Vi har visst klivit in i Augusti nu och hösten är snart här så jag ska väl inte förvänta mig att jag ska få må bra så länge till.  JAg förbananr hösten och mörkret det är verkligen det värsta som finns jag pallar fan inte att tippa ner igen. Ingen tar ju ändå mina demoner eller vad man ska säga på allvar  alla är bara så äckligt jävla lyckliga  i sina fina förhållanden. NI ÄCKLAR MIG FAR ÅT HELVETE ERA LYCKLIGA JÄVLAR!!!


One Response to “Är det höst nu eller?”

Leave a Reply