frågestund

Hejsan!
Jag tänkte att eftersom jag inte vet vilka eller hur många som läser här så kan man testa med att ha en frågestund. Kasta iväg dom frågor ni har i kommentarerna så ska jag efter bästa förmåga svara på dessa.


4 Responses to “frågestund”

 • Josefin Says:

  Vad är dina framtidsdrömmar? Vad tror du att du gör om 10 år?

 • Martin Henriksson Says:

  Framitidsdrömmar, det är ju stort bara att säga ordet men jag hoppas väl att jag om 10 år har bildat familj och hittat hon som ännu idag inte visat sig. Skulle kunna tro att jag arbetar inom samma då jag tycker om jobbet men kanske har jag utbildat mig till sjuksyrra och kommit in inom ambulansen eller intensivvården. På det personliga planet så hopaps jaga tt inom 10 år fått en utredning och att jag träffat någon som tar mina problem på allvar så att jag kan förverkliga drömmen om familjen.

 • Josefin Says:

  Det är fina mål. Jag är övertygad om att du kommer att uppnå dem! <3

 • Diwided Says:

  Är inte o läser här alltförofta tyvärr men en liten uppdatering hade varit kul. Mer bara så man vet hur de går för dig nu, hur du mår nu. Hur går de föresten med utredningen? Fått någon ännu?
  Vet inte om jag vågar hoppas såpass, men psyk säger att dom nu äntligen ställt mig i kö. Nu känns de som att dom tar mig litegrann på allvar o att man får lite hjälp iaf. Önskar dig all lycka, tror du förtjänar den lika mycke som jag!

Leave a Reply