Nytt år nya möjligheter

Med en ganska vanlig rubrik såhär i början på ett nytt år slänger jag iväg ett litet inlägg i bloggen utifall att någon stackare fortfarande läser.  Sitter och läser om att det sköna gänget Mimikry från Dalarna har klivit in i studion på nytt och det kan ju bara bli bra då dom aldrig har levererat en dålig platta. Ska försöka bli bättre på att uppdatera här men det är mera en fin gest än ett löfte. Skulle tro att jag kommer ändra designen oftare än jag uppdaterar med nya inlägg. Man får väl se om någon hittar hit trots att man inte gör någon reklam för bloggen längre då den kan innehålla vitt skilda inlägg. Nä nu ska jag inte tråka ut er mera utan jag avslutar årets första inlägg med att bjuda på en inblick från Mimikry i studion samt en underbar låt med samma grupp. Håll till godo så hörs vi snart igen när ni minst anar det.


One Response to “Nytt år nya möjligheter”

Leave a Reply