Tävling med Suit of Sweden och bloggen Jag är inte dum i huvudet! Jag har aspergers syndrom

Precis som rubriken säger så pågår just nu en tävling på bloggen Jag är inte dum i huvudet! Jag har aspergers syndrom som drivs av Joanna Halvardsson och är en otroligt intressant blogg där hon öppenhjärtligt skriver som sina med och motgångar i livet. Joanna har funktionshindret aspergers syndrom som hon även föreläser om vilket är en viktig del i att kunna bevisa att det finns en människa bakom ett funktions hinder och som titeln på bloggen säger ”Jag är inte dum i huvudet! Jag har aspergers syndrom”. Joanna driver tävligen i samarbete med Suit of sweden. För att läsa mer om tävlingen och företaget så kan ni klicka er vidare till hennes blogg.


One Response to “Tävling med Suit of Sweden och bloggen Jag är inte dum i huvudet! Jag har aspergers syndrom”

Leave a Reply