Intrång ännu en gång

Återigen visar det sig att hotellet som denna blogg ligger på alltså Proinet har drababts av intrång.  Detta uppdagar sig på torsdagen  och har inneburit  att man under något dygn inte kunnat besöka denna blogg. Även tidigare under veckan låg som kanske någon uppmärksam läsare noterade sidan nere. Detta berodde på en omstart av en del servrar bland annat den som just edion.se bor på. Allt sägs ha gått bra förutom att just denna server naturligtvis inte startade upp som den skulle utan  valde att fortsätta sova. Nu hoppas vi på att detta inte sker igen  och att bloggen får leva och vara frisk.

Nya bilder är förövrigt påväg in på bildbyrån. Dessutom kan jag beräta att jag i måndags gjorde mitt första jobb för en tidning.  Det var ett reportage som handlar om Afrikansk dans som jag fotade. Bilder från detta kommer man kunna se i bloggen efter måndag då reportaget har publicerats.


12 Responses to “Intrång ännu en gång”

Leave a Reply